Autor Wątek: [Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI  (Przeczytany 5466 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline EjTy521

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« dnia: 14 Kwiecień 2011, 19:26 »
witam. mam dylemat. kupilem nawigacje Manta GPS440 Easy Rider. niestety mapa bardzo lipna bo prowadzi pod prad itp.  Chcialbym wgrac nowa mape ale jesli jest nowa nawigacja to jest zablokowana i chcialbym sie was doradzic czy lepiej ja odblokowac i zainstalowac piratmape czy jakos na zablokowanej da sie wgrac orginal.. co Sadzicie??? :szok:

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Kwiecień 2011, 19:29 »
Cytat: "EjTy521"
czy lepiej ja odblokowac
ja ma navię i ją odblokowałem na gwarancji. koleś zainstalował mi inną mapę. chodzi rewelacyjnie.

Offline EjTy521

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Kwiecień 2011, 19:39 »
jaki koszt mniejwiecej??  wgl slyszalem ze jak masz pirat mape to psy przy kontroli moga ja zabrac.. ale chyba fama to jest

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Kwiecień 2011, 19:54 »
Cytat: "EjTy521"
slyszalem ze jak masz pirat mape to psy przy kontroli moga ja zabrac
a jak to sprawdzą przy kontroli skoro nie jest obowiązkowe wożenie licencji  ;-)
Cytat: "EjTy521"
jaki koszt mniejwiecej??
koleś robił mi za fri :-P

Offline EjTy521

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:02 »
kolege zatrzymali ostatnio i rzadali licencje a on ze niema i wgl i mu zabrali;/wiec wole sie poradzic:)

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:10 »
no to trafił na upierdliwców albo mocno ich podku.......ł  :-D

Offline EjTy521

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:34 »
a ta twoja mapa dobrze sie sprawuje?? :-P

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:40 »
Cytat: "EjTy521"
a ta twoja mapa dobrze sie sprawuje??
rewelacyjnie. ogólnie mam dwie. :szok:

sirGrzesio

  • Gość
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:42 »
Cytat: "EjTy521"
a ta twoja mapa dobrze sie sprawuje?? :-P

też mam navię i sam sobie wgrywam nowe mapy jeśli potrzebuję+ łatki i działa rewelacyjnie

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:43 »
sirGrzesio, z biedroneczki :?: :-D

sirGrzesio

  • Gość
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Kwiecień 2011, 20:54 »
Cytat: "wawrzkok"
z biedroneczki :?:

ajacha :-D

Offline wawrzkok

  • Moderator
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 982
  • Płeć: Mężczyzna
  • miluji Škoda
    • Status GG
    • Krzysztof
    • Fabia Club
  • Auto: Skoda Fabia I
  • Silnik: 1,4 AUA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Kwiecień 2011, 21:05 »
Cytat: "sirGrzesio"
ajacha
tak jak ja i nie żałuję :chili:
zrobiłem aktualizację mapy map i chodzi bardzo dobrze.

Offline Kajor

  • VAGowicz
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 415
  • Płeć: Mężczyzna
  • Naczelny wku*wiacz
    • Status GG
    • Kajetan
  • Auto: MK3 VR6
  • Silnik: AAA
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Kwiecień 2011, 21:27 »
Kup kartę microSD i tam wgraj - nie będzie problemu z kontrolą jakby co (zostaje oryginalny program) a mapa śmiga jak głupia. Sprawdzone u mnie na identycznej Mancie (440). Jakby co służę pomocą i najnowszą full MapąMap.
VR6 by =4K Performance=
Z wisienką.

Offline EjTy521

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Kwiecień 2011, 21:52 »
dzieki wielkie :-D

Offline hyper74

  • VAGowicz
  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 271
  • Płeć: Mężczyzna
    • Krzychu
  • Auto: Golf IV
  • Silnik: AXR i AGN
[Nawigacja] WGRANIE MAPY DO NAWIGACJI
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Kwiecień 2011, 21:22 »
Mogę pomóc w odblokowaniu navi MIO MOOV 500pl - na AM , IGO ,TT i Mio jednocześnie ...wszystko na karcie SD w razie kontroli wyjmujesz SD i działa tylko fabryczna mapa MIO. I mogę pomóc w odblokowaniu win ce w sony nav-u 93 TC
Nie  jeździj szybciej.....  niż twój anioł stróż potrafi latać


Uploaded with ImageShack.us